gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Солена соба

Јонизираниот воздух позитивно влијае на нервниот систем, доведува до негова релаксација и до психо-физичка рамнотежа.

Педикир

Женските стапала треба редовно да се негуваат.

Депилација

Нудиме целосна и парцијална депилација за мажи и жени со ладен  восок

Халотерапија

Солта претставува витална супстанција од која зависи преживувањето на секое живо суштество, а особено на човекот.

Што е халотерапија?

Солена терапија (халотерапија) е природен третман на респираторниот тракт, кожата и организмот во целост со помош на суви аеросоли од природна карпеста сол и други фактори на микроклимата од природните солени пештери.

Повеќе...

Солена соба

Во денешно време најчесто се вртиме кон медикаменти за нашата болест, но историјата покажува дека многу култури се потпирале на природните лекувања. Некои се уште веруваат дека древните народи биле во право.

Повеќе...

Депилација

Нудиме целосна и парцијална депилација за мажи и жени со ладен  восок

Повеќе...

Аква детоксикација

Ви го препорачуваме овој третман бидејќи преку детоксикацијата се враќа балансот на клетките, се намалува шеќерот во крвта, се стимулира имунолошкиот систем и се подобрува квалитетот на сонот.

Повеќе...

Рефлексологија

Рефлексологија на нозе, раце, лице и уши е природна неинвазивна терапија. Со благ притисок на рефлексните точки кои кореспондираат со сите делови, жлезди и органи на телото се ослободува стресот и тензијата, се подобрува циркулацијата и имунитетот и притоа го враќа телото во состојба на хомеостаза.

Повеќе...

Акупунктура

Акупунктурата е третман при којшто во кожата се вметнуваат многу тенки, специјални, стерилни игли со цел да се третираат различните психофизички состојби и да му се помогне на телото да го постигне соодветниот баланс.
Во Кина истата се користи повеќе од 2000 години, а нејзината популарност во западниот свет се зголемува после 1970 год.

Повеќе...

Дали знаете дека...

Терминот ХАЛОТЕРАПИЈА е во употреба од средината на 80-те години и доаѓа од грчкиот збор HALOS што значи сол, па од туkа Халотерапија значи – терапија со сол.

Благотворните ефекти на оваа терапија се однесуваат на физичкото здравје, но ги олеснува и психичките потешкотии на луѓето како што се: напнатост, замор, исцрпеност, стрес, несоница, а забележано е дека го олеснува и одвикнувањето од пушење.

 

Услуги

Icon 1Широк спектар на услуги за ваша целосна релаксација.

Пакети

Icon 3 Одберете некој од нашите пакети и добијте гратис третмани.

Картички

Icon 2 Со Хало-картичките добивате голем број на поволности.